JEZELF AARDEN

21 oktober, 1 november 2020

CHANNELLEN

6, 7 en 8 november 2020

DAG 1 EN 2: Jezelf Aarden Cursus met Carolina Hehenkamp
Wij mensen hebben een goede aarding nodig...


DEZE CURSUS IS ONDERDEEL VAN DE 5-DAAGSE CURSUS EN KAN OP ZICHZELF GEBOEKT WORDEN!


De focus van mijn Jezelf Aarden Cursussen is de volledige genezing van je wortels en een zo diep mogelijke hartverbinding met de aarde.
Waarom is een goede, stabiele aarding zo belangrijk? Terwijl de energie op onze planeet aarde steeds stijgt, worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat er energie doorheen stroomt. We zijn energiewezens en het stroomt door ons systeem en verlicht alles wat er is, inclusief alle programmering, overtuigingen, patronen en blokkades.
Het proces van bewustzijnsontwikkeling wordt hierdoor versneld, en dat kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van hoe bereid je bent om naar je geloofssystemen te kijken en deze te verduidelijken. Wie niet voldoende geaard is, zal niet goed kunnen omgaan met deze nieuwe energieën en zal zich
meestal afgevoerd voelen. Alle energie komt dan vast te zitten in je hoofd en kan niet in de aarde stromen. Het is heel belangrijk om met de aarde verbonden te zijn, te blijven of te komen! Hoewel veel jongeren een hoog trillingsenergiesysteem hebben, is het merkbaar hoe slecht ze geaard zijn.
Ouderen moeten worden geaard om hun programmering, overtuigingen, enz. op te lossen, en kinderen moeten worden geaard om zich hier op aarde te kunnen ontwikkelen. Als we niet goed geaard zijn, kunnen we niet volledig incarneren in ons fysieke lichaam, we kunnen er
niet volledig bezit van nemen, wat betekent dat we hier nooit echt "aankomen". Onze gaven en kwaliteiten kunnen zich niet ontvouwen en we kunnen ons niet echt ontwikkelen.


Dus vanuit mijn oogpunt is de aardingsoefening een van de eerste oefeningen die we op het spirituele pad moeten doen. Aarding geeft stabiliteit aan het systeem en legt een basis voor het aardse leven. Het ondersteunt ook de integratie van de ziel in het lichaam en bereidt een mens voor op de verbinding met de spirituele werelden.
De Jezelf Aarden Cursus helpt je om jouw comfortzone gemakkelijker te verlaten en om het contact met je hart en vooral met je Hoger Zelf en je Hemelse Team te ontwikkelen. Dit geeft een groot vertrouwen in je intuïtie. Aarding en kanaalopening passen bij elkaar! Met focus werkt de Jezelf Aarden Cursus in sessies met je wortels. Ze bevatten verwondingen van vele levens en gebeurtenissen en moeten genezen worden zodat je hier meer van het Zelf kunt incarneren. De meeste mensen zijn slechts 10-20% geïncarneerd, waardoor ze hun potentieel niet kunnen ontwikkelen.

Wat is de aarding?

Aarding betekent dat je wortels worden bevrijd, ze zullen energetisch worden genezen en op die manier krachtig worden om de aardse en kosmische energieën door te laten stromen. Oude thema's genezen en je zult je heel anders voelen en je leven meer waarderen. De wortels zullen stevig verbonden zijn met de kern van de aarde, zoals het geschreven staat in het zielenplan. Na de aardingscursus ga je dagelijks 10 minuten zitten en maak je contact met je wortels, de aarde, de kosmos en op een dag krijg je een duidelijk teken dat alles volledig is genezen (vergelijkbaar met
littekens!). Het grootste geschenk dat na de aardingscursus komt, is de hartverwarmende energie die nu door je heen kan stromen, vrij en subtiel, een heerlijk gevoel. Je wordt een energiemembraan tussen aarde en hemel, waarschijnlijk onze grootste levensopgave!
Ik kan je vertellen dat het net als bij het channeling is - een thuiskomen voor jezelf.

Informatie:

 • 2 dagen cursus van 10-17 voor € 220
 • Plaats 't Lichthuys Best
 • Datum: 31 oktober en 1 november 2020
 • Indien gewenst worden er na de cursus oefenavonden aangeboden.
 • Meer informatie op de site van Carolina: www.carolinahehenkamp.com

AANMELDEN VOOR DE SUMMERSCHOOL AARDEN; KLIK HIER


DAG 3, 4 EN 5: Channel Cursus met Carolina Hehenkamp

DEZE DAGEN KUNNEN UITSLUITEND GEVOLGD WORDEN ALS DAG 1 EN 2 GEVOLGD ZIJN , AANGEZIEN EEN DIEPE AARDING NOODZAKELIJK IS!!

Impulsen direct vanuit de spirituele wereld voor jou en je hart!

De focus van mijn Channel Cusussen is medialiteit, het contact maken met de spirituele wereld en het direct werken met de boodschappen en energie uit de spirituele wereld. Dit moet je helpen om in contact te komen met je innerlijke stem, je hart en de spirituele wereld en om een natuurlijke manier te vinden om met je eigen medialiteit en de verbinding met de spirituele dimensies om te gaan. Dit Channel-Opening Proces helpt je om je leven beter te begrijpen, te accepteren en vorm te geven, zelfs tot je volledige potentieel, ja tot het "wakker worden van je hart" in je!
De Channel Cursus helpt je om gemakkelijker en lichter door een nieuwe deur van je leven te stappen en om het contact met je hart en vooral met je Hogere Zelf en je Hemelse Team uit te breiden. Dit geeft veel vertrouwen in je intuïtie, instincten en helpt je om sneller te beslissen.
Daar we naar de aarde zijn gekomen om te leren, leggen de Geestelijke Gidsen of ons Hoger Zelf zich niet op. Ze wachten tot ze een teken krijgen om zich met jou te verbinden. Onze Beschermengel zorgt altijd voor ons en grijpt in, wanneer situaties gevaarlijk zijn, maar alleen in overeenstemming met onze zielsprogramma's.

Wat is channeling?

Channeling betekent een kanaal zijn om boodschappen en energie door het medium naar jezelf te brengen. Dit betekent dat een medium een "energietransmitter" is en dat de boodschap alleen door hem heen stroomt. Bij een channeling kan informatie ook worden gekanaliseerd naar andere gebieden, bijvoorbeeld kleuren, afbeeldingen, symbolen, geluiden, muziek, dansen, enz. Geweldig voor kunstenaars en muzikanten!

Van wie kan je channelen?

Van onze Goddelijke Familie. De Goddelijke Familie omvat alle Lichtrijken van de engelen en sterren en de Opgestegen Meesters uit alle universums. Bovendien kan men uit het zelf channelen. Dit wordt ook de eigen ziel, ook wel de innerlijke stem of innerlijke raadgever, etc. genoemd, die ons het beste kent.

Wat doet een Channeling?

De boodschappen zijn van een duidelijkere, meer betekenisvolle en liefdevolle aard en stellen ons in staat om ons zielenplan te herkennen en ons impulsen te geven voor de uitdagingen van ons dagelijks leven, die we onder de knie moeten krijgen. Daarnaast kan allerlei mogelijke en ongewone informatie worden gechannelt. Channelings zijn voor iedereen die ernaar verlangt om kennis, liefde en zegeningen te accepteren door middel van multidimensionale communicatie. Het grootste geschenk dat echter komt - of het nu met een boodschap is of woordeloos - is de hartverwarmende energie, waarvan de effecten niet onder woorden te brengen zijn. Zoveel kan ik je garanderen - het is een thuiskomen in zichzelf.

De Channel Cursus

Met veel ontspanning bouwt deze Channel Cursus een brug tussen rationele en spirituele waarneming, zodat de deelnemer zich gemakkelijker kan bewegen tussen materie en subtiliteit. Geestelijk werk werkt niet door middel van prestatiedenken, maar door middel van toewijding. Met de stap-voor-stap cursus ga je op een bijna speelse manier in de actie:

 • Informatie over kanalisatie
 • Het uitzoeken van je belangrijkste manier van waarnemen, zodat je weet op welk kanaal je de berichten ontvangt
 • Een initiatie in de 'Intuïtie van de Nieuwe Tijd' vergemakkelijkt multidimensionale communicatie
 • Contact met je ziel/ je innerlijke begeleider
 • Contact met lichtwezens
 • Voor jezelf channelen

Informatie:

 • 3 dagen cursus van 10-17 uur voor € 350
 • Plaats 't Lichthuys Best
 • Datum 6, 7 en 8 november 2020
 • Voorwaarde: je kunt de channel cursus boeken als je de aardings cursus gedaan hebt, daar je echt goed geaard moet zijn om de energie te kanaliseren.
 • Meer informatie op de site van Carolina: www.carolinahehenkamp.com
 • AANMELDEN VOOR DE CURSUS CHANNELEN; KLIK HIER

Er wordt een Deepening Channel Cursus aangeboden, waarbij je leert hoe je je kanaal verder kunt afstemmen en om te oefenen, 8 avonden vanaf midden augustus!


Misschien bent jij het wel die op een goede dag mooie boeken channelt, die dan beschikbaar zijn in de universele bibliotheek. Wie weet!
Wanneer je je eigen individuele draai gevonden hebt, dan zul je het channelen niet willen missen, het zal
een deel van je leven worden, heel natuurlijk, en het zal je leven veel gemakkelijker maken.